Residence Alpina Lodge

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Les Deux Alpes

Algemeen

Résidence Alpina Lodge ligt op een top locatie; in het centrum van Les Deux Alpes en op een loopafstand van de piste en de liften. Wanneer je de deur van je appartement achter je dichttrekt, sta je dus direct middenin de gezelligheid van Les Deux Alpes. En, ook niet geheel onbelangrijk, 's nachts rol je na weer een dikke après-ski party zo je bed in. Ideaal dus!

lees meer over Résidence Alpina Lodge

Les Deux Alpes
Les Deux Alpes, wie kent het niet? Dit mooie skigebied is al jaren één van de bekendste Europese wintersportbestemmingen! Scherpe prijzen, een fantastisch mooi skigebied en nog fantastischere après-ski! First-timers of pro’s, iedereen voelt zich hier snel thuis.

Les Deux Alpes is een langgerekt dorp dat bruist van gezelligheid, want hier vind je veel restaurantjes, bars, clubs en misschien wel de beste après-ski van Frankrijk! De Pano Bar met panoramisch uitzicht is een droomlocatie voor feestjes in de namiddag. Na sluitingstijd glijdt iedereen richting het dal waar de adrenaline van deze laatste afdaling afgeschud wordt in de Prins van Oranje, de vaste ontmoetingsplaats van Nederlanders. 
De uitgaansmogelijkheden zijn verder oneindig. Een aanrader is l’Avalanche, you’ll discover why!

Totally Yeti Bar

La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
Alpe 'd Huez 
Les Deux Alpes
St. Francois Longchamp 
St. Sorlin d'Arves 
Vaujany 
Risoul