Residence Au Coeur des Ours - Silver BNN Snowtrip

  Les Deux Alpes

  Algemeen

  Bij Résidence Au Coeur des Ours in Deux Alpes zit je er comfortabel bij. Hier geen kneuterige gordijntjes, maar gewoon een strakke moderne inrichting, zonder poespas. Je zit ook meteen lekker centraal; in het centrum en met de dichtstbijzijnde lift op slechts 50 meter. 's Morgens kun je gebruik maken van de broodjesservice. Super handig, want zo liggen de verse croissants en baguettes al voor je klaar bij de receptie, dat bespaart je dus weer een tripje naar de bakker. Een goed begin van een dag vol vette workshops en activiteiten!

  Om mee te gaan op de BNN Snowtrip moet je lid zijn van BNN, of gewoon nog even lid worden natuurlijk.
  lees meer over Résidence Au Coeur des Ours - Silver BNN Snowtrip

  Les Deux Alpes
  Les Deux Alpes, wie kent het niet? Dit mooie skigebied is al jaren één van de bekendste Europese wintersportbestemmingen! Scherpe prijzen, een fantastisch mooi skigebied en nog fantastischere après-ski! First-timers of pro’s, iedereen voelt zich hier snel thuis.

  Les Deux Alpes is een langgerekt dorp dat bruist van gezelligheid, want hier vind je veel restaurantjes, bars, clubs en misschien wel de beste après-ski van Frankrijk! De Pano Bar met panoramisch uitzicht is een droomlocatie voor feestjes in de namiddag. Na sluitingstijd glijdt iedereen richting het dal waar de adrenaline van deze laatste afdaling afgeschud wordt in de Prins van Oranje, de vaste ontmoetingsplaats van Nederlanders. 
  De uitgaansmogelijkheden zijn verder oneindig. Een aanrader is l’Avalanche, you’ll discover why!

  Totally Yeti Bar

  La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
  Alpe 'd Huez 
  Les Deux Alpes
  St. Francois Longchamp 
  St. Sorlin d'Arves 
  Vaujany 
  Risoul