Residence Cortina - Totally Snowjam

  Les Deux Alpes

  Algemeen

  Totally Snowjam zorgt een week lang 24/7 voor sfeer en spektakel. Overdag strijden de beste riders van de Benelux voor hun nationale titel in de categoriën freestyle snowboard en ski en voor de eer van hun vaderland. Vanaf de late namiddag starten de partytunes op de buitenpodia en tovert Snowjam Les 2 Alpes om tot het grootste bergfestival in Frankrijk.

  Résidence Cortina
  Résidence Cortina is een modern en gezellig complex met een gunstige ligging in Les Deux Alpes. Hier verblijf je namelijk niet alleen dichtbij de piste, ook het bruisende centrum met leuke restaurants en gezellige après-skibars vind je al binnen een paar minuten lopen. Voor de luxepaardjes onder ons is Cortina zeker een aanrader want de kamers zijn mooi en sfeervol ingericht. Ben je iets te fanatiek de piste afgegaan? Je spieren kunnen weer helemaal bijkomen in de sauna of het Turks stoombad waar je gratis gebruik van kan maken.

  lees meer over Résidence Cortina - Totally Snowjam

  Les Deux Alpes
  Les Deux Alpes, wie kent het niet? Dit mooie skigebied is al jaren één van de bekendste Europese wintersportbestemmingen! Scherpe prijzen, een fantastisch mooi skigebied en nog fantastischere après-ski! First-timers of pro’s, iedereen voelt zich hier snel thuis.

  Les Deux Alpes is een langgerekt dorp dat bruist van gezelligheid, want hier vind je veel restaurantjes, bars, clubs en misschien wel de beste après-ski van Frankrijk! De Pano Bar met panoramisch uitzicht is een droomlocatie voor feestjes in de namiddag. Na sluitingstijd glijdt iedereen richting het dal waar de adrenaline van deze laatste afdaling afgeschud wordt in de Prins van Oranje, de vaste ontmoetingsplaats van Nederlanders. 
  De uitgaansmogelijkheden zijn verder oneindig. Een aanrader is l’Avalanche, you’ll discover why!

  Totally Yeti Bar

  La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
  Alpe 'd Huez 
  Les Deux Alpes
  St. Francois Longchamp 
  St. Sorlin d'Arves 
  Vaujany 
  Risoul