Residence Deux Alpes Voyage - Skibiza

  Les Deux Alpes

  Algemeen

  Skibiza brengt Ibiza naar de Alpen! In samenwerking met de beroemde clubs Pacha, Space en Cafè Mambo worden de grootste DJ’s naar de sneeuw gehaald. Overdag pistes pakken en in de avond losgaan op de lekkerste muziek met een echt festivalsfeertje. Ibiza goes après ski!

  Résidence Deux Alpes Voyage
  Verspreid over het dorp Les Deux Alpes vind je de verschillende appartementen van Résidence Deux Alpes Voyage. De appartementen zijn geschikt voor maximaal 6 personen dus feestje gegarandeerd. Als je daar al niet mee was begonnen in de après-ski bar natuurlijk.

  lees meer over Résidence Deux Alpes Voyage - Skibiza

  Les Deux Alpes
  Les Deux Alpes, wie kent het niet? Dit mooie skigebied is al jaren één van de bekendste Europese wintersportbestemmingen! Scherpe prijzen, een fantastisch mooi skigebied en nog fantastischere après-ski! First-timers of pro’s, iedereen voelt zich hier snel thuis.

  Les Deux Alpes is een langgerekt dorp dat bruist van gezelligheid, want hier vind je veel restaurantjes, bars, clubs en misschien wel de beste après-ski van Frankrijk! De Pano Bar met panoramisch uitzicht is een droomlocatie voor feestjes in de namiddag. Na sluitingstijd glijdt iedereen richting het dal waar de adrenaline van deze laatste afdaling afgeschud wordt in de Prins van Oranje, de vaste ontmoetingsplaats van Nederlanders. 
  De uitgaansmogelijkheden zijn verder oneindig. Een aanrader is l’Avalanche, you’ll discover why!

  Totally Yeti Bar

  La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
  Alpe 'd Huez 
  Les Deux Alpes
  St. Francois Longchamp 
  St. Sorlin d'Arves 
  Vaujany 
  Risoul