Residence La Muzelle

  Les Deux Alpes

  Algemeen

  De gezellige appartementen van Résidence la Muzelle zijn ideaal gelegen. De dichtstbijzijnde winkels liggen namelijk onder het appartementencomplex. De résidence ligt op 80 meter van de piste,  wat betekent dat je je laatste afdaling kan verlengen tot aan de deur van je appartement. In de openbare ruimtes van de résidence is er gratis Wi-Fi, dus zo deel je alles meteen met de vrienden die niet mee konden. In het centrum zijn genoeg kroegen en discotheken waar je los kan gaan tijdens de après-ski. Iets te lang doorgehaald? Geen probleem, als je gebruik maakt van de broodbestelservice wordt je ontbijt ’s ochtends bij je appartement afgeleverd. Wel even van tevoren aan denken! Zo kun je met ontbijt op bed jezelf weer oppeppen voor een volle dag afdalingen pakken.
  lees meer over Résidence La Muzelle

  Les Deux Alpes
  Les Deux Alpes, wie kent het niet? Dit mooie skigebied is al jaren één van de bekendste Europese wintersportbestemmingen! Scherpe prijzen, een fantastisch mooi skigebied en nog fantastischere après-ski! First-timers of pro’s, iedereen voelt zich hier snel thuis.

  Les Deux Alpes is een langgerekt dorp dat bruist van gezelligheid, want hier vind je veel restaurantjes, bars, clubs en misschien wel de beste après-ski van Frankrijk! De Pano Bar met panoramisch uitzicht is een droomlocatie voor feestjes in de namiddag. Na sluitingstijd glijdt iedereen richting het dal waar de adrenaline van deze laatste afdaling afgeschud wordt in de Prins van Oranje, de vaste ontmoetingsplaats van Nederlanders. 
  De uitgaansmogelijkheden zijn verder oneindig. Een aanrader is l’Avalanche, you’ll discover why!

  Totally Yeti Bar

  La Grotte Du Yeti, beter bekend als de Yeti bar, is al jarenlang een begrip in de Franse skigebieden. Dit jaar worden deze gezellige bars omgetoverd tot ultieme chill plek voor alle Totally gasten. Je vindt een Totally Yeti Bar in:
  Alpe 'd Huez 
  Les Deux Alpes
  St. Francois Longchamp 
  St. Sorlin d'Arves 
  Vaujany 
  Risoul