Hoogte

2460m
1800m

Pistes

8km

20km

39km

8km

Liften

Treinen 0
Cabine 9
Gondel 3
Stoeltjeslift 8
Sleeplift 14

Gletsjer

0

Halfpipes

0

Funpark

0

 1. Après ski informatie

  Avoriaz heeft fantastische après-ski! Het centrum is autovrij, dus je hopt gemakkelijk van de ene bar naar de andere. Aan het einde van je kroegentocht, is er ook nog een discotheek om de avond in stijl af te kunnen sluiten. De meest populaire bars zijn de Shooters en The Place. En ook goed om te weten; niemand verlaat Avoriaz zonder een ‘Genepi' geprobeerd te hebben, dit is het lekkerste drankje van Avoriaz!

  Tavaillon: Niet alleen een aanrader om sportwedstrijden te kijken en te feesten, want je kunt hier ook terecht voor de lekkerste ontbijtjes en de beste burgers van het dorp.

  Shooters: Na een dag op de piste is Shooters dé plek waar de sneeuwavonturen besproken worden. Je kunt hier 's middags al terecht voor je eerste drankje, dus ideaal als het een keer slecht weer is of je de piste gewoon even zat bent. Dan kun je je hier alvast bezatten! Ook speciaal voor alle laatkomers hebben ze een tweede ronde van de HappyHour. Ook niet onbelangrijk; in Shooters wordt vaak live muziek gedraaid!

  The Place: In The Place hangt altijd een geweldige sfeer. De bar wordt gerund door Denen en opent zijn deuren om 16.00 uur. Je kunt hier elke avond terecht voor leuke après-ski, uitstekende DJ's en live bands. Ook lopen hier de meeste schaars geklede vrouwen rond, dus als je daarvoor komt dan is dit The Place to be!

  Le Yak: Le Yak is waar iedereen heen gaat als de bars hun deuren sluiten. Mocht je nog energie over hebben, dan kun je die hier kwijt; je kunt er door tot 05:00 uur in de ochtend. Langs de dansvloer staan loungebanken en twee bars met een breed assortiment aan dranken. Leuk om te weten; in Le Yak ontstaan de meeste romances, dus wie weet zit er ook voor jou nog wat bij!

Accommodaties

Bekijk alle aanbiedingen