Residence Alpages 1

  • 1
  • 2

Avoriaz

Algemeen

Op een top locatie in Avoriaz ligt Résidence Alpages 1. Met de piste voor de deur en het gezellige centrum op slechts enkele passen lopen heb je alles bij de hand. De kamers zijn netjes ingericht met allen een balkon. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over het hele dorp. In de kitchenette kook je snel een makkelijke maaltijd voordat jij de avond afsluit in een van de bars of kies uit een van de vele restaurants die het centrum rijk is.
lees meer over Résidence Alpages 1

Avoriaz
Avoriaz is dé wintersportplaats in Frankrijk waar je aan het einde van de dag terug kunt skiën tot aan je appartement. Door de hoge ligging is het meestal tot het einde van het seizoen mogelijk om direct bij je appartement je ski’s aan en uit te doen. De après-ski in Avoriaz is ook zeer gezellig te noemen. Er zijn genoeg bars om je avonden mee te vullen hier. En omdat het dorp autovrij is, rol je zo van de ene kroeg naar de andere. Populaire spots zijn de Shooters en The Place; hier is het altijd feest!

Even zin in iets anders? Dan is het gloednieuwe waterparadijs Aquariaz een aanrader. Dit unieke indoor zwemparadijs heeft een oppervlakte van maar liefst 2400 m2! Er zijn verschillende zwembaden met een grote waterval, een rivier met stroomversnelling, een half pipe glijbaan, een groot zwembad met klimwanden en een touwschommel en buiten staat een verwarmde jaccuzi met uitzicht op de piste. Altijd goed voor een middagje lol! Maar er is nog zoveel meer te doen in Avoriaz. Versla je vrienden met een potje bowlen op de bowlingbaan of ga er 's avonds op uit om te rodelen. We kunnen maar 1 ding zeggen: Rodelahiti! Als het je overdag allemaal teveel actie is geweest, kun je ook gewoon de bioscoop induiken voor een chille avond.