Residence Le Douchka

  • 1
  • 2
  • 3

Avoriaz

Algemeen

De fantastisch gelegen Résidence Le Douchka ligt op de rand van de rots van Avoriaz. De uitzichten vanuit je appartement kunnen dan ook spectaculair zijn. Als je graag de hele dag op de ski's staat, ligt deze residence perfect; zo'n 100 meter verderop liggen de eerste pistes. Bovendien ligt het centrum met de vele kroegen en discotheken op loopafstand, dus na een wilde avond stappen is het gelukkig niet ver meer naar je bed! Dat wordt genieten in Le Douchka!
lees meer over Résidence Le Douchka

Avoriaz
Avoriaz is dé wintersportplaats in Frankrijk waar je aan het einde van de dag terug kunt skiën tot aan je appartement. Door de hoge ligging is het meestal tot het einde van het seizoen mogelijk om direct bij je appartement je ski’s aan en uit te doen. De après-ski in Avoriaz is ook zeer gezellig te noemen. Er zijn genoeg bars om je avonden mee te vullen hier. En omdat het dorp autovrij is, rol je zo van de ene kroeg naar de andere. Populaire spots zijn de Shooters en The Place; hier is het altijd feest!

Even zin in iets anders? Dan is het gloednieuwe waterparadijs Aquariaz een aanrader. Dit unieke indoor zwemparadijs heeft een oppervlakte van maar liefst 2400 m2! Er zijn verschillende zwembaden met een grote waterval, een rivier met stroomversnelling, een half pipe glijbaan, een groot zwembad met klimwanden en een touwschommel en buiten staat een verwarmde jaccuzi met uitzicht op de piste. Altijd goed voor een middagje lol! Maar er is nog zoveel meer te doen in Avoriaz. Versla je vrienden met een potje bowlen op de bowlingbaan of ga er 's avonds op uit om te rodelen. We kunnen maar 1 ding zeggen: Rodelahiti! Als het je overdag allemaal teveel actie is geweest, kun je ook gewoon de bioscoop induiken voor een chille avond.