Residence Le Tilia

  • 1
  • 2
  • 3

Avoriaz

Algemeen

Ben je buiten het skiën om een beetje lui aangelegd? Dan is Résidence le Tilia echt iets voor jou. Met alles dichtbij is dit appartementencomplex zeer gunstig gelegen. Het ligt direct aan de piste en tegelijkertijd is het gezellige centrum op maximaal 500 meter afstand gelegen. De appartementen zijn modern ingericht en bieden alle comfort die je nodig hebt. Je hebt een prachtig uitzicht op de vallei van Morzine en na een dag skiën, geen gesjouw met je spullen, want onder je appartement is een skibergruimte waar je je spullen makkelijk kan uitstallen. Een uitstekende keuze voor jouw wintersportvakantie in Avoriaz!
lees meer over Résidence Le Tilia

Avoriaz
Avoriaz is dé wintersportplaats in Frankrijk waar je aan het einde van de dag terug kunt skiën tot aan je appartement. Door de hoge ligging is het meestal tot het einde van het seizoen mogelijk om direct bij je appartement je ski’s aan en uit te doen. De après-ski in Avoriaz is ook zeer gezellig te noemen. Er zijn genoeg bars om je avonden mee te vullen hier. En omdat het dorp autovrij is, rol je zo van de ene kroeg naar de andere. Populaire spots zijn de Shooters en The Place; hier is het altijd feest!

Even zin in iets anders? Dan is het gloednieuwe waterparadijs Aquariaz een aanrader. Dit unieke indoor zwemparadijs heeft een oppervlakte van maar liefst 2400 m2! Er zijn verschillende zwembaden met een grote waterval, een rivier met stroomversnelling, een half pipe glijbaan, een groot zwembad met klimwanden en een touwschommel en buiten staat een verwarmde jaccuzi met uitzicht op de piste. Altijd goed voor een middagje lol! Maar er is nog zoveel meer te doen in Avoriaz. Versla je vrienden met een potje bowlen op de bowlingbaan of ga er 's avonds op uit om te rodelen. We kunnen maar 1 ding zeggen: Rodelahiti! Als het je overdag allemaal teveel actie is geweest, kun je ook gewoon de bioscoop induiken voor een chille avond.