Residences Alpages I + II en Cedrat

  Avoriaz

  Algemeen

  Deze residences liggen verspreid over de gebouwen Cédrat en Alpages I en II. Als je op de bestemming aankomt, hoor je in welk gebouw jouw appartement ligt. De appartementen zijn comfortabel ingericht en voorzien van alle gemakken. Alle gebouwen liggen direct aan de piste, dus je kunt ’s ochtends meteen weg je ski’s of snowboard onderbinden en ’s middags weer tot aan je voordeur door skiën of snowboarden. Het centrum ligt op loopafstand, dus ideaal als je een borreltje teveel op hebt ’s avonds!
  lees meer over Résidences Alpages I + II en Cédrat

  Avoriaz
  Avoriaz is dé wintersportplaats in Frankrijk waar je aan het einde van de dag terug kunt skiën tot aan je appartement. Door de hoge ligging is het meestal tot het einde van het seizoen mogelijk om direct bij je appartement je ski’s aan en uit te doen. De après-ski in Avoriaz is ook zeer gezellig te noemen. Er zijn genoeg bars om je avonden mee te vullen hier. En omdat het dorp autovrij is, rol je zo van de ene kroeg naar de andere. Populaire spots zijn de Shooters en The Place; hier is het altijd feest!

  Even zin in iets anders? Dan is het gloednieuwe waterparadijs Aquariaz een aanrader. Dit unieke indoor zwemparadijs heeft een oppervlakte van maar liefst 2400 m2! Er zijn verschillende zwembaden met een grote waterval, een rivier met stroomversnelling, een half pipe glijbaan, een groot zwembad met klimwanden en een touwschommel en buiten staat een verwarmde jaccuzi met uitzicht op de piste. Altijd goed voor een middagje lol! Maar er is nog zoveel meer te doen in Avoriaz. Versla je vrienden met een potje bowlen op de bowlingbaan of ga er 's avonds op uit om te rodelen. We kunnen maar 1 ding zeggen: Rodelahiti! Als het je overdag allemaal teveel actie is geweest, kun je ook gewoon de bioscoop induiken voor een chille avond.