Residences Le Saskia Falaise

  • 1
  • 2
  • 3

Avoriaz

Algemeen

In de populaire wijk La Falaise vind je de résidences van Le Saskia Falaise. Hiervandaan heb je een geweldig panoramisch uitzicht over Avoriaz. De appartementen zijn verzorgd ingericht en het vele gebruik van hout, zorgt voor een knusse sfeer. Stap de deur uit en ontdek wat deze wintersportplaats je allemaal te beiden heeft. Besneeuwde bergtoppen en uitdagende pistes, maar voor de iets minder ervaren wintersporter zijn er ook voldoende mogelijkheden. Na enkele minuten lopen bereik je vanuit Le Saskia Falaise het centrum van Avoriaz. Hier kun je stappen tot je erbij neervalt!
lees meer over Résidences Le Saskia Falaise

Avoriaz
Avoriaz is dé wintersportplaats in Frankrijk waar je aan het einde van de dag terug kunt skiën tot aan je appartement. Door de hoge ligging is het meestal tot het einde van het seizoen mogelijk om direct bij je appartement je ski’s aan en uit te doen. De après-ski in Avoriaz is ook zeer gezellig te noemen. Er zijn genoeg bars om je avonden mee te vullen hier. En omdat het dorp autovrij is, rol je zo van de ene kroeg naar de andere. Populaire spots zijn de Shooters en The Place; hier is het altijd feest!

Even zin in iets anders? Dan is het gloednieuwe waterparadijs Aquariaz een aanrader. Dit unieke indoor zwemparadijs heeft een oppervlakte van maar liefst 2400 m2! Er zijn verschillende zwembaden met een grote waterval, een rivier met stroomversnelling, een half pipe glijbaan, een groot zwembad met klimwanden en een touwschommel en buiten staat een verwarmde jaccuzi met uitzicht op de piste. Altijd goed voor een middagje lol! Maar er is nog zoveel meer te doen in Avoriaz. Versla je vrienden met een potje bowlen op de bowlingbaan of ga er 's avonds op uit om te rodelen. We kunnen maar 1 ding zeggen: Rodelahiti! Als het je overdag allemaal teveel actie is geweest, kun je ook gewoon de bioscoop induiken voor een chille avond.