Chalet Le Petit Ramoneur

  Châtel

  Algemeen

  Chalet Le Petit Ramoneur is een ruim chalet, waar je met z'n 10'en in kunt. Zo kunnen al je vrienden mee deze wintersport! Het is gunstig gelegen op een rustige locatie, maar met zowel het centrum als de pistes en de lift op loopafstand. Als je na een dag op de pistes terugkomt bij het chalet, is het heerlijk chillen op het grote terras, uiteraard met een biertje in je hand. 's Avonds loop je zo het centrum in, op zoek naar een goeie kroeg!
  lees meer over Chalet Le Petit Ramoneur

  Châtel
  Châtel is een gezellig typisch Frans skidorp, wat vooral aantrekt door het grote skigebied wat erbij hoort. Maar ook in het dorp zelf is van alles te beleven. Voor de beste après-ski moet je in bar Vie zijn, bij Hotel Le Lion d'Or. Deze wordt gerund door een enthousiast Nederlands team, dus een goed feestje met Hollandse meezingers gegarandeerd! Andere gezellige cafés zijn Le Tunnel, L’Avalanche en voor de late uurtjes is er discotheek Sloopy's.

  In Châtel is de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd in de ontwikkeling van een te gek funpark. Het Smoothpark is een mekka voor de fanatieke springers en is slechts twee liften van Châtel verwijderd. Je vindt hier een half-pipe met wanden van drieënhalve meter en een lengte van maar liefst 120 meter, een 800 meter lange boardercross en meer dan 13 rails. In het park klinkt altijd een lekkere beat en het staat onder constant toezicht, zodat alle onderdelen altijd in een perfecte staat zijn!