Chalet Le Petit Ramoneur

  Châtel

  Algemeen

  Klik hier voor meer informatie over busreizen
  Klik hier voor meer informatie over reizen o.b.v. eigen vervoer

  Vervoersinfo


  Parkeergelegenheid

  In Chatel is beperkt parkeergelegenheid. In het centrum bij de kerk is een overdekte parkeergarage waar je tegen betaling kunt parkeren.

  Reisduur busreis

  Weekreis (10-daagse busreis, 8 dagen en 7 nachten op de bestemming)
  De bus voor de weekreis naar Frankrijk vertrekt op vrijdag vanuit Nederland. De terugkomst in Nederland is ruim een week later op zondag. In de prijstabel van de accommodatie worden de mogelijke vertrekdagen en reisduren aangegeven.

  Midweek (8-daagse busreis, 6 dagen en 5 nachten op de bestemming)
  De bus voor de Midweek naar Châtel vertrekt op zaterdag vanuit Nederland. De terugkomst in Nederland is een week later op zaterdag. De Midweek naar Châtel is alleen te boeken bij de accommodatie
  Hotel Lion d’Or.

  Mini Ski (5-daagse busreis, 3 dagen en 2 nachten op de bestemming)
  De bus voor de Mini Ski naar Châtel vertrekt iedere donderdag vanuit Nederland. De terugkomst in Nederland is na het weekend op maandag. De Mini Ski naar Châtel is alleen te boeken bij de accommodatie
  Hotel Lion d’Or.

  OpstapschemaMini SkiWeekreisMidweek

  Plaats

  Donderdag

  Vrijdag

  Zaterdag

  Zwolle19:00-19:00
  Amsterdam19:1516:1519:15
  Utrecht20:0017:0020:00
  Rotterdam19:4516:3019:45
  Bruchem20:3018:3020:30
  Eindhoven21:1519:1521:15
  Maastrichtx20:30x
  Venlo22:00x22:00

  De aangeboden op- en/of uitstapplaatsen en vertrektijden kunnen verschillen per datum. De mogelijke op- en uitstapplaatsen zijn zichtbaar tijdens het boeken.

  Klik op de verschillende opstapplaatsen voor meer informatie over de exacte locatie en de bereikbaarheid per auto of openbaarvervoer.

  Toeslag op-/uitstapplaats
  Voor een aantal op-/uitstapplaatsen betaal je een toeslag per persoon, per enkele reis. Deze toeslagen zijn:

  • € 7,50 voor Zwolle en Amsterdam
  • € 5,00 voor Utrecht en Rotterdam

  Bagage
  Alle bussen hebben een zeer beperkte bagageruimte. Er is per persoon plaats voor het meenemen van maximaal:

  • 1 koffer of reistas van normaal formaat (max. 80x70x30 cm en max. 20 kg)
  • 1 paar ski's (met stokken) of één snowboard*
  • 1 paar ski- of snowboardschoenen
  • 1 stuk handbagage (normaal formaat, 2 kg

  * Bij een snowboard is het verplicht om de bindingen van het board af te halen. In een snowboardhoes mag niet méér zitten dan 1 snowboard (dus ook géén overige bagage zoals snowboardschoenen, kleding e.d.).

  Om ervoor te zorgen dat alle bagage mee kan, is het ten strengste verboden om levensmiddelenpakketten mee te nemen dan wel in je bagage te stoppen. Indien je te veel bagage hebt, is de chauffeur verplicht deze te weigeren. Zorg er altijd voor dat er labels aan je bagage bevestigd zijn.je blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw bagage.

  Busnummer per SMS
  Het busnummer staat niet vermeld op het ticket wat je ongeveer 3 weken voor vertrek ontvangt. Het busnummer wordt ca. 1 dag voor vertrek per SMS naar je verstuurt (kosteloos). Dit is uiteraard alleen mogelijk als wij in het bezit zijn van je juiste mobiele telefoonnummer. Indien je met een overstap te maken krijgt, wordt dit niet gecommuniceerd in de SMS.

  Dinerstop weekreis 
  De dinerstop vindt deze winter doorgaans plaats bij restaurant ‘De Lucht’. Dit restaurant ligt aan de A2 van Utrecht naar Den Bosch ter hoogte van Bruchem.

  Geen dinerstop Midweek en Mini Ski 
  Tijdens onze busreizen naar Châtel voor de Midweek en Mini Ski vertrek je altijd pas in de avond. Er wordt dan ook geen dinerstop gehouden tijdens de busreis.

  Aankomsttijd en vertrektijd op de bestemming 
  De verwachte aankomsttijd op de bestemming is in de loop van ochtend. De vertrektijd voor de terugreis vanaf de bestemming is doorgaans tussen 19:00 uur en 21:00 uur (onder voorbehoud). Op je ticket staan de juiste opstaptijd en -locatie vermeld.

  Verwachte aankomsttijd in Nederland
  De verwachte aankomsttijd in Nederland voor de terugreis is in de loop van de ochtend. Tijden kunnen sterk afwijken door tal van omstandigheden, zoals weer en verkeersdrukte.

  Meer informatie  
  Uitgebreidere algemene informatie over de busreis kun je op onze site vinden onder het kopje
  reisinfo, boven in het scherm.  Meer informatie eigen vervoer
  Uitgebreide algemene informatie over reizen met eigen vervoer en parkeren kun je op onze site vinden onder het kopje reisinfo , boven in het scherm.