Chalet Macchi

  Châtel

  Algemeen

  Chalet Macchi is een groot chalet, dicht bij het centrum en de gondellift van Chatel. De bus die je naar de overige liften brengt, stopt voor de deur. Met die ligging zit het wel goed dus. Kom je na een dag skiën met bevroren tenen weer terug? Gooi dan wat extra houtjes in de open haard of dompel jezelf nog even onder in de jacuzzi. Jaja, je hebt hier je eigen privé jacuzzi op het terras! Als dat geen luxe is!
  lees meer over Chalet Macchi

  Châtel
  Châtel is een gezellig typisch Frans skidorp, wat vooral aantrekt door het grote skigebied wat erbij hoort. Maar ook in het dorp zelf is van alles te beleven. Voor de beste après-ski moet je in bar Vie zijn, bij Hotel Le Lion d'Or. Deze wordt gerund door een enthousiast Nederlands team, dus een goed feestje met Hollandse meezingers gegarandeerd! Andere gezellige cafés zijn Le Tunnel, L’Avalanche en voor de late uurtjes is er discotheek Sloopy's.

  In Châtel is de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd in de ontwikkeling van een te gek funpark. Het Smoothpark is een mekka voor de fanatieke springers en is slechts twee liften van Châtel verwijderd. Je vindt hier een half-pipe met wanden van drieënhalve meter en een lengte van maar liefst 120 meter, een 800 meter lange boardercross en meer dan 13 rails. In het park klinkt altijd een lekkere beat en het staat onder constant toezicht, zodat alle onderdelen altijd in een perfecte staat zijn!