Residence Village Montana

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Val Thorens

Algemeen

Voor relaxte en comfortabele appartementen ben je bij Résidence Village Montana aan het goede adres. De modern ingerichte appartementen zijn verspreid over drie gebouwen, waarvan er twee direct aan de piste liggen. Bevindt jouw appartement zich in het derde gebouw, dan moet je even de weg oversteken voordat je op de piste staat, oftewel vier stappen lopen en je kunt ook je snowboard onderbinden. Het centrum van Val Thorens ligt op slechts 300 meter van je voordeur en bereik je makkelijk via de loopbrug. En wanneer je thuis komt van het stappen post je vanuit je bed nog snel even via de Wi-Fi de laatste actiefoto’s van de dag op internet.
lees meer over Résidence Village Montana

Val Thorens
Val Thorens; het hoogste skidorp van Europa, in één van de grootste aaneengesloten skigebieden ter wereld én met een uitbundige après-ski. Do we need to say more? Dit is een absolute topper!

Het dorp zelf ligt al op 2300 meter, dus op de pistes daarboven ligt vrijwel altijd sneeuw. Er kan hier zelfs geskied worden van half november tot half mei! Maar laten we eerlijk zijn; je komt natuurlijk niet alleen om te skiën. Het is tenslotte vakantie en daar moet op gedronken worden! Nou dat kan in Val Tho, zoals het dorp in de volksmond heet, en hoe!
De après-ski begint hier al meteen op de piste, bij de beruchte La Folie Douce en de door Nederlanders gerunde Bar 360. Je hoeft alleen maar uit je bindingen te stappen en het feest kan beginnen! Eenmaal weer beneden is het tijd om een goede bodem te leggen voor de avond. Je hebt genoeg keus aan restaurants, zo krijg je bij John's bijvoorbeeld veel voor een goede prijs, terwijl Rendez-Vous een echte aanrader is voor een lekkere fondue. Daarna kun je meteen het nachtleven van Val Tho induiken, met Le Monde en de Malaysia als absolute aanraders!

Verder vind je in de twee grote overdekte winkelcentra alles wat je nog nodig hebt; een supermarkt, sportshops, andere leuke winkels en een groot indoor sport- en wellnesscenter. Tegen een kleine vergoeding kun je hier ontspannen in het zwembad, de jacuzzi's, hamam en sauna's, of je overtollige energie kwijt op de squashbanen.