Residences Val Thorens Immobilier

  Val Thorens

  Algemeen

  Verspreid over 30 verschillende complexen in Val Thorens vind je de studio’s en appartementen van Résidences Val Thorens Immobilier. Het zal niet veel uitmaken in welk appartement je terecht komt, want je kunt er zeker van zijn dat je gebouw een goede ligging heeft ten opzichte van de pistes, skiliften en winkels. Bovendien zal je appartement altijd op loopafstand zijn van het centrum waardoor je altijd in de buurt bent van de mooiste feestjes. De appartementen kunnen verschillen per inrichting, maar ieder appartement is van alle gemakken voorzien waardoor je niets te kort zal komen. Kortom, dit wordt een fantastische wintersportvakantie!
  lees meer over Résidences Val Thorens Immobilier

  Val Thorens
  Val Thorens; het hoogste skidorp van Europa, in één van de grootste aaneengesloten skigebieden ter wereld én met een uitbundige après-ski. Do we need to say more? Dit is een absolute topper!

  Het dorp zelf ligt al op 2300 meter, dus op de pistes daarboven ligt vrijwel altijd sneeuw. Er kan hier zelfs geskied worden van half november tot half mei! Maar laten we eerlijk zijn; je komt natuurlijk niet alleen om te skiën. Het is tenslotte vakantie en daar moet op gedronken worden! Nou dat kan in Val Tho, zoals het dorp in de volksmond heet, en hoe!
  De après-ski begint hier al meteen op de piste, bij de beruchte La Folie Douce en de door Nederlanders gerunde Bar 360. Je hoeft alleen maar uit je bindingen te stappen en het feest kan beginnen! Eenmaal weer beneden is het tijd om een goede bodem te leggen voor de avond. Je hebt genoeg keus aan restaurants, zo krijg je bij John's bijvoorbeeld veel voor een goede prijs, terwijl Rendez-Vous een echte aanrader is voor een lekkere fondue. Daarna kun je meteen het nachtleven van Val Tho induiken, met Le Monde en de Malaysia als absolute aanraders!

  Verder vind je in de twee grote overdekte winkelcentra alles wat je nog nodig hebt; een supermarkt, sportshops, andere leuke winkels en een groot indoor sport- en wellnesscenter. Tegen een kleine vergoeding kun je hier ontspannen in het zwembad, de jacuzzi's, hamam en sauna's, of je overtollige energie kwijt op de squashbanen.