Residence Phoenix

  La Plagne

  Algemeen

  1. Après ski informatie

   Zowel in Belle Plagne als Plagne Bellecôte zit je goed wat après-ski betreft. In beide dorpen weten ze wel wat een goed feestje is! En als je een avondje wilt switchen dan ben je met de gondel zo heen en weer.

   Belle Plagne
   Le Cheyenne Café: Bij Le Cheyenne kun je 's ochtends al terecht voor een stevig ontbijt. Later op de dag tijdens de après-ski schent het enthousiaste barpersoneel met veel plezier een shotje voor je in.

   Le Saloon: Le Saloon is dé bar van Belle Plagne. Hier verzamelen zich 's avonds alle studenten om de dag weer goed af te sluiten met een hoop bier en misschien zelfs een dansje. De avonden in Le Saloon zijn altijd top!

   Bowling de La Plagne: Zin in een potje bowlen of een ander spel onder het genot van een lekker drankje, dan is dit your place to be! Ook voor alle sportevenementen op tv.

   La Tête Inn: Een altijd gezellige bar met live-muziek en DJ's. Zorg dat je op tijd bent voor het happy hour.

   Plagne Bellecôte
   Spitting Feathers: Deze gezellige Engelse pub vind je in Plagne Bellecôte. Ze serveren hier typische Engelse drank en ook om een goed bodempje te leggen met een Fish&Chips kun je hier terecht. Cheers!

   Show Time: Deze bar vind je ook in Bellecôte. Hier ga je naartoe als je zin hebt in een avond met goede live muziek óf als je genoeg gedronken hebt om zelf de ster uit te hangen tijdens de hilarische karaoke!

   Plagne Centre
   Igloo Igloo: Dans in een iglo in La Plagne centrum! Deze funky bar is favoriet onder wintersporters, met iedere avond live muziek of een DJ.

   Scotty's Bar: Ski naar Scotty's bar in La Plagne centrum, waar het overdag al gezellig is. De perfecte plek voor een drankje en een snelle lunch voordat je de piste opgaat. Naar mate de dag vordert wordt het hier alleen maar gezelliger met doordeweeks optredens van live bands.