Residence Chalet des Neiges Arolles (voordeeltarief)

  Les Arcs

  Algemeen

  Résidence Chalet des Neiges Arolles is een mooie résidence in het centrum van het rustigere Arc 2000. Ook de piste en de lift zijn niet ver, die liggen op loopafstand van de résidence.
  De appartementen zijn ruim en hebben allemaal een balkon. Last van spierpijn? Er is ook een heerlijk gezamenlijk zwembad, sauna en hamam in de résidence, waar je als gast gratis gebruik van kunt maken. Verder is er onder het gebouw een pizzeria waar je heerlijke zelfgemaakte pizza's of lekkere broodjes kunt afhalen.
  lees meer over Résidence Chalet des Neiges Arolles (voordeeltarief)

  Les Arcs
  Les Arcs bestaat uit 4 verschillende dorpjes, waarvan Arc 1800 de grootste is. Hier moet je dus zijn voor de leukste bars, restaurants en de beste après-ski! Maar ook de andere dorpjes hebben meer dan genoeg te bieden voor een te gekke wintersport. 

  Het dorp Arc 1800 bestaat veelal uit wat grotere appartementencomplexen, die allemaal rondom het centrum liggen. Ideaal dus om na een avondje stappen zo terug naar je appartement te rollen. Genoeg bars om je uit te leven hier. Geniet bijvoorbeeld van de live bands in de Red Hot Saloon, of ga tot in de late uurtjes dansen bij de Club 73. In Arc 2000 is het altijd feest in Whistlers Dream met live muziek. Goed om te weten: dankzij de verbindingsliften of gratis shuttles kun je ook de andere dorpen gaan verkennen!

  Husk Foodpackage
  Geen zin om tijdens je vakantie boodschappen te moeten doen? Kies dan bij je boeking voor een
   Husk Foodpackage! Een compleet verzorgd boodschappenpakket voor 2 of 3 personen, met daarin genoeg voor 7x ontbijt en 6x avondeten.