Residence Maeva Charmettoger

  • 1
  • 2
  • 3

Les Arcs

Algemeen

Résidence Maeva Charmettoger is super gelegen: op loopafstand van het bruisende centrum van Les Arcs. De appartementen zijn lekker ruim en liggen verspreid over verschillende gebouwen. Omdat bijna alle gebouwen direct aan de piste liggen, kun je ’s morgens snel de eerste lift pakken voor de beste sneeuw en het gebied gaan verkennen! Aan het einde van de middag suis je de laatste helling af tot aan het centrum en rol je zo de Red Hot Saloon in voor bier en vin chaud en de beste après-ski van Les Arcs. Hier gaat het helemaal los!
lees meer over Résidence Maeva Charmettoger

Les Arcs
Les Arcs bestaat uit 4 verschillende dorpjes, waarvan Arc 1800 de grootste is. Hier moet je dus zijn voor de leukste bars, restaurants en de beste après-ski! Maar ook de andere dorpjes hebben meer dan genoeg te bieden voor een te gekke wintersport. 

Het dorp Arc 1800 bestaat veelal uit wat grotere appartementencomplexen, die allemaal rondom het centrum liggen. Ideaal dus om na een avondje stappen zo terug naar je appartement te rollen. Genoeg bars om je uit te leven hier. Geniet bijvoorbeeld van de live bands in de Red Hot Saloon, of ga tot in de late uurtjes dansen bij de Club 73. In Arc 2000 is het altijd feest in Whistlers Dream met live muziek. Goed om te weten: dankzij de verbindingsliften of gratis shuttles kun je ook de andere dorpen gaan verkennen!

Husk Foodpackage
Geen zin om tijdens je vakantie boodschappen te moeten doen? Kies dan bij je boeking voor een
 Husk Foodpackage! Een compleet verzorgd boodschappenpakket voor 2 of 3 personen, met daarin genoeg voor 7x ontbijt en 6x avondeten.