Residences Lagrange Classic 1800

  Les Arcs

  Algemeen

  Ben je op zoek naar een studio met de ideale ligging in Les Arcs? Zoek dan niet verder, Résidence Lagrange Classic 1800 is precies wat je zoekt! De studio's liggen allemaal in het centrum van de wijk Arc 1800, het deel van Les Arcs waar het allemaal gebeurt. Ook de lift en de piste liggen op loopafstand, dus wat betreft skiën of boarden zit je ook goed hier. Dus waar je ook voor komt in Les Arcs, hier zit je gegarandeerd overal dicht bij!
  lees meer over Résidences Lagrange Classic 1800

  Les Arcs
  Les Arcs bestaat uit 4 verschillende dorpjes, waarvan Arc 1800 de grootste is. Hier moet je dus zijn voor de leukste bars, restaurants en de beste après-ski! Maar ook de andere dorpjes hebben meer dan genoeg te bieden voor een te gekke wintersport. 

  Het dorp Arc 1800 bestaat veelal uit wat grotere appartementencomplexen, die allemaal rondom het centrum liggen. Ideaal dus om na een avondje stappen zo terug naar je appartement te rollen. Genoeg bars om je uit te leven hier. Geniet bijvoorbeeld van de live bands in de Red Hot Saloon, of ga tot in de late uurtjes dansen bij de Club 73. In Arc 2000 is het altijd feest in Whistlers Dream met live muziek. Goed om te weten: dankzij de verbindingsliften of gratis shuttles kun je ook de andere dorpen gaan verkennen!

  Husk Foodpackage
  Geen zin om tijdens je vakantie boodschappen te moeten doen? Kies dan bij je boeking voor een
   Husk Foodpackage! Een compleet verzorgd boodschappenpakket voor 2 of 3 personen, met daarin genoeg voor 7x ontbijt en 6x avondeten.