Residences Village Charvet et Village Villards

  Les Arcs

  Algemeen

  Résidences Village Charvet et Village Villards is een verzamelnaam voor verschillende appartementen, verspreid over Arc 1800. De appartementen zijn eenvoudig en allemaal net even anders ingericht. Wat ze wel allemaal gemeen hebben is dat ze lekker centraal liggen, met zowel de dichtstbijzijnde lift als het centrum op loopafstand. Zo hoef je hier nergens wat van te missen!
  lees meer over Résidences Village Charvet et Village Villards

  Les Arcs
  Les Arcs bestaat uit 4 verschillende dorpjes, waarvan Arc 1800 de grootste is. Hier moet je dus zijn voor de leukste bars, restaurants en de beste après-ski! Maar ook de andere dorpjes hebben meer dan genoeg te bieden voor een te gekke wintersport. 

  Het dorp Arc 1800 bestaat veelal uit wat grotere appartementencomplexen, die allemaal rondom het centrum liggen. Ideaal dus om na een avondje stappen zo terug naar je appartement te rollen. Genoeg bars om je uit te leven hier. Geniet bijvoorbeeld van de live bands in de Red Hot Saloon, of ga tot in de late uurtjes dansen bij de Club 73. In Arc 2000 is het altijd feest in Whistlers Dream met live muziek. Goed om te weten: dankzij de verbindingsliften of gratis shuttles kun je ook de andere dorpen gaan verkennen!

  Husk Foodpackage
  Geen zin om tijdens je vakantie boodschappen te moeten doen? Kies dan bij je boeking voor een
   Husk Foodpackage! Een compleet verzorgd boodschappenpakket voor 2 of 3 personen, met daarin genoeg voor 7x ontbijt en 6x avondeten.