Residences Village Charvet et Village Villards

  Les Arcs

  Algemeen

  Klik hier voor meer informatie over busreizen
  Klik hier voor meer informatie over reizen o.b.v. eigen vervoer

  Vervoersinfo


  Parkeergelegenheid

  In Arc 1800 is parkeren overal betaald. Je kunt vooraf een plek reserveren via www.parkinglesarcs.com of op telefoonnummer: +33 (0)4 79 00 91 32.


  Reisduur busreis

  Weekreis (10-daagse busreis, 8 dagen en 7 nachten op de bestemming)
  De bus voor de weekreis naar Frankrijk vertrekt iedere vrijdag vanuit Nederland. De terugkomst in Nederland is ruim een week later op zondag. In de prijstabel van de accommodatie worden de mogelijke vertrekdagen en reisduren aangegeven.

  Opstapschema

  Opstapplaats

  vrijdag, weekreis

  Zwolle, achterzijde CS15:30

  Amsterdam, Europaboulevard (P18)

  15:45

  Utrecht, P+R Muziektheater Leidsche Rijn16:30

  Rotterdam, metrostation Capelsebrug

  16:00

  Bruchem, Restaurant 'De Lucht' (aan de A2)18:00

  Eindhoven, P+R Meerhoven

  18:45

  Maastricht, MVV-stadion20:00

  De aangeboden op- en/of uitstapplaatsen en vertrektijden kunnen verschillen per datum. De mogelijke op- en uitstapplaatsen zijn zichtbaar tijdens het boeken.

  Klik op de verschillende opstapplaatsen voor meer informatie over de exacte locatie, bereikbaarheid per auto of openbaarvervoer en de aanwezige faciliteiten.

  Opstapplaats Amsterdam gewijzigd!
  De opstapplaats in Amsterdam is deze winter gewijzigd naar de Europaboulevard (P18). De opstapplaats op het Stadionplein wordt niet meer gebruikt. De nieuwe locatie ligt aan de Europaboulevard tussen de kruisingen met de Van Nijenrodeweg en de Van Boshuizenstraat. Het adres wat ingevoerd kan worden in het navigatiesysteem is; Amsterdam, Europaboulevard 24 (adres Shell tankstation). De bussen zullen op het parkeerterrein (P18) aan de overzijde van het Shell tankstation stoppen). Let op! Je kunt jouw auto niet parkeren op P18. In de omgeving zijn diverse parkeergelegenheden beschikbaar.

  Opstapplaats Eindhoven gewijzigd!
  De opstapplaats in Eindhoven is deze winter gewijzigd naar het P+R Meerhoven aan de randweg Eindhoven (N2). De opstapplaats Eindhoven Beukenlaan wordt niet meer gebruikt. De nieuwe locatie is tegenover McDonald’s Veldhoven, op de randweg Eindhoven (N2) neem je afslag 31. Het adres wat ingevoerd kan worden in het navigatiesysteem is; Eindhoven, Noordbrabantlaan 350 (adres McDonald’s). De bussen zullen op het parkeerterrein tegenover McDonald’s stoppen.

  Toeslag op-/uitstapplaats
  Voor een aantal op-/uitstapplaatsen betaalt u een toeslag per persoon, per enkele reis. Deze toeslagen zijn:

  • € 7,50 voor Zwolle en Amsterdam
  • € 5,00 voor Utrecht en Rotterdam

  Aankomsttijd en vertrektijd op de bestemming
  De verwachte aankomsttijd op de bestemming is tussen 07:30 en 11:00 uur. De vertrektijd voor de terugreis vanaf de bestemming is rond 19:30 uur (onder voorbehoud). Op je ticket staan de juiste opstaptijd en -locatie vermeld.

  Verwachte aankomsttijd in Nederland
  De verwachte aankomsttijden in Nederland voor de terugreis zijn: Maastricht 07:00 uur, Eindhoven 08:30 uur, Bruchem 09:15 uur, Rotterdam 10:30 uur, Utrecht 10:30 uur, Amsterdam 11:30 uur. Dit zijn de verwachte aankomsttijden in Nederland. Tijden kunnen sterk afwijken door tal van omstandigheden, zoals weer en verkeersdrukte.

  Busnummer per SMS
  Het busnummer staat niet vermeld op het ticket wat je ongeveer 3 weken voor vertrek ontvangt. Het busnummer wordt ca. 1 dag voor vertrek per SMS naar je verstuurt (kosteloos). Dit is uiteraard alleen mogelijk als wij in het bezit zijn van jouw juiste mobiele telefoonnummer. Indien je met een overstap te maken krijgt, wordt dit niet gecommuniceerd in de SMS.

  Bagage
  Alle bussen hebben een zeer beperkte bagageruimte. Er is per persoon plaats voor het meenemen van maximaal:

  • 1 koffer of reistas van normaal formaat (max. 80x70x30 cm en max. 20 kg)
  • 1 paar ski's (met stokken) of één snowboard*
  • 1 paar ski- of snowboardschoenen
  • 1 stuk handbagage (normaal formaat, 2 kg)

  * Bij een snowboard is het verplicht om de bindingen van het board af te halen. In een snowboardhoes mag niet méér zitten dan 1 snowboard (dus ook géén overige bagage zoals snowboardschoenen, kleding e.d.).

  Om ervoor te zorgen dat alle bagage mee kan, is het ten strengste verboden om levensmiddelenpakketten mee te nemen dan wel in jouw bagage te stoppen. Indien je te veel bagage hebt, is de chauffeur verplicht deze te weigeren. Zorg er altijd voor dat er labels aan jouw bagage bevestigd zijn. Je blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor jouw bagage.

  Meer informatie
  Uitgebreidere algemene informatie over de busreis kun je op onze site vinden onder het kopje reisinfo, boven in het scherm.  Meer informatie eigen vervoer
  Uitgebreide algemene informatie over reizen met eigen vervoer en parkeren kun je op onze site vinden onder het kopje reisinfo , boven in het scherm.