Residence Les Chalets de Wengen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Les Coches

Algemeen

Résidence Les Chalets de Wengen is een mooie, luxe résidence gelegen in Les Coches. De skilift vind je al op 150 meter en ook het centrum is prima aan te lopen. Ben je iets te enthousiast geweest op de piste? Duik dan nog even het wellnesscenter in, waar je heerlijk kunt chillen in de sauna en hamam. Zo sta je de volgende dag weer relaxed op de piste!
lees meer over Résidence Les Chalets de Wengen

Les Coches

les coches information

Ben je een echte crack en altijd op zoek naar nieuwe pistes? Dan is Les Coches perfect voor jou. Dit dorpje ligt namelijk precies midden in het grote Paradiski gebied, tussen z'n grotere broers La Plagne en Les Arcs. In Les Coches is het 'all about location', want heel veel te doen is er niet dit kleine bergdorpje. Uiteraard kun je er 's avonds prima uit eten en een drankje doen, maar nachtenlang après-skien zit er hier niet in.

Wel zijn er naast pistes pakken ook nog andere dingen te doen in Les Coches. Zo is er een overdekte schaatsbaan, rodelbaan, slee parcours en kun je je wagen aan een middagje klimmen op een ijswand. Voor die laatste 2 krijg je trouwens nog korting ook: 50% maar liefst, op vertoon van je La Plagne skipas. Dat wordt lachen!

Let op!! Het wordt aangeraden om contant geld mee te nemen op jouw wintersportvakantie naar Les Coches. Er is in het dorp 1 pinautomaat, die het niet altijd doet. Het is mogelijk om te pinnen bij restaurants e.d. maar pas vanaf bedragen boven de €10,- of €15,- euro.