Hoe organiseer ik?

 • Stap 1

  Inventariseer het aantal personen voor jullie groepsreis. Zijn jullie met minimaal 15 deelnemers? Dan ben je bij Totally aan het juiste adres! Bepaal de datum van vertrek, het budget per persoon en waar het skigebied aan moet voldoen. Vraag vervolgens een vrijblijvende offerte aan via het formulier

 • Stap 2

  Na de offerteaanvraag wordt er binnen enkele dagen telefonisch contact met jullie groep opgenomen. Door zoveel mogelijk relevante informatie in te winnen, kan de medewerker van Totally voorstellen maken die aansluiten op jullie wensen. De keuze is aan jullie! Welke reis spreekt jullie het meeste aan?

 • Stap 3

  Nice! Jullie hebben de reis naar keuze geboekt en de werving van deelnemers kan beginnen. Hier heb je tot zes weken voor vertrek de tijd voor, maar je kan niet vroeg genoeg starten. Maak gebruik van social media, flyers etc. om je reis te promoten.

 • Stap 4

  De inschrijvingen verlopen via een speciale inschrijfsite. Deze link ontvangen jullie van ons om door te sturen naar de deelnemers die zich daar individueel kunnen inschrijven. De betalingen verlopen via Ideal. Wil je de groep liever zelf in één keer inschrijven? Ook dat kan! De mogelijkheden zijn eindeloos en worden op jullie wensen afgestemd.

  Als hoofdboeker heb je inzicht in de inschrijvingen en de betalingen. Totally neemt regelmatig contact op om te informeren naar de status van de werving.

 • Stap 5

  Zes weken voor vertrek staan alle deelnemers ingeschreven. Zijn jullie met minimaal 20 deelnemers? Dan ontvangen wij graag het adres waar jullie willen opstappen. Ongeveer twee weken voor vertrek ontvangen jullie de reisbescheiden per mail. Bij groepen tot 20 deelnemers staat de dichtstbijzijnde standaardopstapplaats op de vouchers vermeld. Deze neem je geprint mee op de dag van vertrek.

  En het allerbelangrijkste: Geniet van jullie wintersport! Wij horen graag hoe jullie het hebben gehad en ook foto’s van jullie groep in de sneeuw zijn altijd welkom.