Grotte du Yeti

HUSK x YETI Deal

Dit jaar hebben Husk en La Grotte du Yeti weer een klapperrr van een deal voor jou! Ga jij naar St. François Longchamp, St. Sorlin d'Arves, Les Deux Alpes (1650) of Risoul deze winter? Dan is de HUSK x YETI Deal absoluut onmisbaar!

La Grotte du Yeti, beter bekend als de Yeti bar. Wie kent ‘m niet?! Als jij ooit in de Yeti bar bent geweest, dan heb je hier ongetwijfeld een grande fête meegemaakt. Iedere dag verzamelen alle party animals on ski’s in La Grotte du Yeti, so-wie-so de meest populaire après-skibar van Frankrijk! Het is er altijd druk en er heerst altijd een topsfeer. Don't miss de verschillende evenementen die er georganiseerd worden, zoals beerpong wedstrijden, barbecues, live bands en themafeesten.

Al meer dan 20 jaar is La Grotte du Yeti specialist in après-ski met meer dan 100.000 bezoekers per jaar, en weet dus inmiddels als geen ander hoe je een feestje bouwt. De crew zorgt voor onvergetelijke avonden en schenkt graag een drankje voor je in. Iedere dag is het happy hour van 16:00 – 17:00 uur en scoor jij al een halve liter bier of fris voor €2,60!

Boek nu de HUSK x YETI Deal al voor €5 en krijg:

  • • De YetiCard Bronze (t.w.v. €25): 20% korting op al je drankjes
  • • Een 6-daagse BeerCard: van zondag tot en met vrijdag een gratis biertje tussen 16:00 en 17:00 uur

Yodeleyeti!

ZOEK & BOEK