Haus Anton

  Sölden

  Algemeen

  1. Après ski informatie

   In Sölden weten ze wel wat après-ski is! Rond een uurtje of drie is het erg druk bij het dalstation van Giggijoch, waar je gezellig een biertje kunt drinken bij de Kuckuck of Giggi Tenne. In het centrum kun je goed uit je dak gaan bij de Schirm Bar, Fire & Ice of Almrausch. En als je dan later op de avond nog even door wil gaan zijn Mogul en Bierhimml aanraders.

   Mogul: Mogul is dé place to be in Sölden. Vanaf 4 uur kun je hier après-skiën en later op de avond veranderd Mogul in een club waar onder andere House, R&B en Rock wordt gedraaid. Zo kun je tot in de laatste uurtjes door!

   Fire & Ice: Kom in de feeststemming met après-ski hits, Top 40 en House muziek bij deze toptent in hartje Sölden.

   Schirmbar: Stap na een dagje op de piste de Schirmbar in voor een legendarische middag en avond. Het maakt niet uit hoe koud het buiten is, DJ Bomba draait zorgt dat jij weer helemaal opwarmt met de heetste platen. Kom wel op tijd want het kan wel eens heel erg druk worden.

   Almrausch: Veel Nederlanders, après-ski van de bovenste plank en dansende mensen op tafel, omschrijven de Almrausch. Laat de alcohol rijkelijk vloeien en zing mee uit volle borst op jouw favoriete hits.

   Kuckuck: Direct naast de piste warm jij op met een biertje of glühwein bij Kuckuck. Hier kun je feesten, flirten en chillen. Probeer ook eens de cocktail in eischil.