Hotel Alpenland

  Sölden

  Algemeen

  Ga je naar Hotel Alpenland in Sölden? Dan heb je alles bij de hand voor een onvergetelijke wintersport! Het hotel ligt in het centrum en dus loop je zo naar de skiliften. ’s Ochtend hoef je dus niet te haasten voor de bus, scheelt zo weer een uurtje slaap. Dat uurtje kun je heel goed gebruiken als je kijkt naar het nachtleven in Sölden. De dag is nog lang niet afgelopen als je van die piste afkomt. Terwijl je terugloopt van de lift, loop je al langs een hoop leuke après-ski barretjes.
  lees meer over Hotel Alpenland

  Sölden
  In het Ötztal is Sölden de bekendste wintersportplaats. Naast het mooie en sneeuwzekere skigebied is Sölden ook beroemd om de gezellige après-ski en daarom wordt Sölden ook wel het 'Ibiza van de Alpen' genoemd. Er worden hier veel internationale ski- en snowboardwedstrijden georganiseerd en regelmatig staan er concerten op het programma.

  In het dorp vind je de Freizeit Arena. Dit is een recreatiecentrum met zwembad, sauna, fitness, tennisbanen, bowling, bioscoop, restaurant, enzovoort. Verder kun je in Sölden ook schaatsen en rodelen (4 km. lange verlichte rodelbaan). Vanuit Sölden kun je met de Ötztaler Gletscherbahn en een stoeltjeslift de top van de 3058 meter hoge Gaislachkol bereiken. Het dorpje is gelegen op de Giggijoch, waardoor het vrijwel altijd mogelijk is om naar jouw accommodatie te skiën. Je kunt dit dorpje ook met de auto en de skilift bereiken.

  Husk App
  Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de App Store of Google Play Store en mis niets!