Hotel Tyrolerhof

  Sölden

  Algemeen

  Hotel Tyrolerhof in Sölden is top gelegen; midden in het gezellige centrum van Sölden en met de Giggijochbahn slechts 100 meter. Hier hoef je dus nooit onnodig met je skispullen te sjouwen. Ook top aan dit hotel, ze hebben er een eigen après-ski bar genaamd The Grizzly en een super mooi wellnesscenter. Je verblijft ook op basis van halfpension, dus over eten hoef je je deze vakantie niet druk te maken, je kunt 2 keer per dag gewoon aanschuiven en genieten!
  lees meer over Hotel Tyrolerhof

  Sölden
  In het Ötztal is Sölden de bekendste wintersportplaats. Naast het mooie en sneeuwzekere skigebied is Sölden ook beroemd om de gezellige après-ski en daarom wordt Sölden ook wel het 'Ibiza van de Alpen' genoemd. Er worden hier veel internationale ski- en snowboardwedstrijden georganiseerd en regelmatig staan er concerten op het programma.

  In het dorp vind je de Freizeit Arena. Dit is een recreatiecentrum met zwembad, sauna, fitness, tennisbanen, bowling, bioscoop, restaurant, enzovoort. Verder kun je in Sölden ook schaatsen en rodelen (4 km. lange verlichte rodelbaan). Vanuit Sölden kun je met de Ötztaler Gletscherbahn en een stoeltjeslift de top van de 3058 meter hoge Gaislachkol bereiken. Het dorpje is gelegen op de Giggijoch, waardoor het vrijwel altijd mogelijk is om naar jouw accommodatie te skiën. Je kunt dit dorpje ook met de auto en de skilift bereiken.

  Husk App
  Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de App Store of Google Play Store en mis niets!