Pension Alpenheim Jorgele

  Sölden

  Algemeen

  Pension Alpenheim Jörgele ligt op loopafstand van het centrum van Sölden. Ook de liften liggen dichtbij, de Gaislachkogelbahn vind je al op 500 meter. Dat is op zich niet ver, maar met al die spullen die je mee moet slepen is de skibus ook wel fijn. Laat die nou ook gewoon rijden, dus die zet je binnen mum van tijd af bij de lift. Relaxt!
  lees meer over Pension Alpenheim Jörgele

  Sölden
  In het Ötztal is Sölden de bekendste wintersportplaats. Naast het mooie en sneeuwzekere skigebied is Sölden ook beroemd om de gezellige après-ski en daarom wordt Sölden ook wel het 'Ibiza van de Alpen' genoemd. Er worden hier veel internationale ski- en snowboardwedstrijden georganiseerd en regelmatig staan er concerten op het programma.

  In het dorp vind je de Freizeit Arena. Dit is een recreatiecentrum met zwembad, sauna, fitness, tennisbanen, bowling, bioscoop, restaurant, enzovoort. Verder kun je in Sölden ook schaatsen en rodelen (4 km. lange verlichte rodelbaan). Vanuit Sölden kun je met de Ötztaler Gletscherbahn en een stoeltjeslift de top van de 3058 meter hoge Gaislachkol bereiken. Het dorpje is gelegen op de Giggijoch, waardoor het vrijwel altijd mogelijk is om naar jouw accommodatie te skiën. Je kunt dit dorpje ook met de auto en de skilift bereiken.

  Husk App
  Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de App Store of Google Play Store en mis niets!