Pension Bergblick

  Sölden

  Algemeen

  Pension Bergblick is een typisch Oostenrijks pension aan de rand van het centrum van Sölden. De kamers zijn eenvoudig maar netjes ingericht en voorzien van tv en een balkon. Voor een relaxed einde van je ski-dag zijn er allerlei wellness faciliteiten waar je gratis gebruik van kunt maken. Na een bezoekje aan de sauna ben je weer helemaal klaargestoomd voor een nacht lang après-skiën, wat dat kunnen ze wel in Sölden!
  lees meer over Pension Bergblick

  Sölden
  In het Ötztal is Sölden de bekendste wintersportplaats. Naast het mooie en sneeuwzekere skigebied is Sölden ook beroemd om de gezellige après-ski en daarom wordt Sölden ook wel het 'Ibiza van de Alpen' genoemd. Er worden hier veel internationale ski- en snowboardwedstrijden georganiseerd en regelmatig staan er concerten op het programma.

  In het dorp vind je de Freizeit Arena. Dit is een recreatiecentrum met zwembad, sauna, fitness, tennisbanen, bowling, bioscoop, restaurant, enzovoort. Verder kun je in Sölden ook schaatsen en rodelen (4 km. lange verlichte rodelbaan). Vanuit Sölden kun je met de Ötztaler Gletscherbahn en een stoeltjeslift de top van de 3058 meter hoge Gaislachkol bereiken. Het dorpje is gelegen op de Giggijoch, waardoor het vrijwel altijd mogelijk is om naar jouw accommodatie te skiën. Je kunt dit dorpje ook met de auto en de skilift bereiken.

  Husk App
  Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de App Store of Google Play Store en mis niets!