Pension Bergsee

  • 1
  • 2

Sölden

Algemeen

Pension Bergsee is een eenvoudig pension in Sölden. Zowel het gezellige centrum als de skilift liggen op circa 600 meter. De skibus die je er in enkele minuten naartoe brengt, stop gelukkig om de hoek van het pension, dus je hoeft niet te lopen. Na een dag uitleven in het mooie skigebied, kun je meteen door naar het centrum voor de bruisende après-ski in Sölden!
lees meer over Pension Bergsee

Sölden
In het Ötztal is Sölden de bekendste wintersportplaats. Naast het mooie en sneeuwzekere skigebied is Sölden ook beroemd om de gezellige après-ski en daarom wordt Sölden ook wel het 'Ibiza van de Alpen' genoemd. Er worden hier veel internationale ski- en snowboardwedstrijden georganiseerd en regelmatig staan er concerten op het programma.

In het dorp vind je de Freizeit Arena. Dit is een recreatiecentrum met zwembad, sauna, fitness, tennisbanen, bowling, bioscoop, restaurant, enzovoort. Verder kun je in Sölden ook schaatsen en rodelen (4 km. lange verlichte rodelbaan). Vanuit Sölden kun je met de Ötztaler Gletscherbahn en een stoeltjeslift de top van de 3058 meter hoge Gaislachkol bereiken. Het dorpje is gelegen op de Giggijoch, waardoor het vrijwel altijd mogelijk is om naar jouw accommodatie te skiën. Je kunt dit dorpje ook met de auto en de skilift bereiken.

Husk App
Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de App Store of Google Play Store en mis niets!