Appartement Garni Almfried

  Ischgl

  Algemeen

  In het gezellige centrum van Ischgl liggen de appartementen van Garni Almfried. Het centrum van Ischgl met vele winkels, restaurants, bars en clubs ligt op nog geen 2 minuten lopen. De skilift bevindt zich op 150 meter afstand en bij gunstige sneeuwcondities kun je zelfs tot aan de deur van je appartement terugskiën. Ideaal gelegen dus!
  lees meer over Appartement Garni Almfried

  Ischgl
  Het autovrije dorp Ischgl is met recht één van de populairste skidorpen in Oostenrijk te noemen. Hier is het namelijk altijd feest! Trendy après-skibars zoals Kuhstall, Schatzi en Niki’s Stadl, Fire + Ice, disco's en nachtclubs maken Ischgl tot het `Ibiza van de Alpen’. Jaarlijks wordt hier de opening van het skiseizoen ingeluid met een Top of the Mountains concert met de beste artiesten.

  Naast de goed georganiseerde feesten en de bruisende après-ski valt er natuurlijk ook genoeg te beleven op en rondom de pistes van de Silvretta Skiregion. Met de snelle cabinebaan vanuit Ischgl ben je in no time op de Idalp op 2320 meter. Daarnaast zijn er nog veel andere vette activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de schijnbaar eindeloze rodelafdaling tot midden in het dorp of een met fakkels verlichte skishow. This is the place to be!