App. Maximilian

  Ischgl

  Algemeen

  Op slechts 150 meter van de winkels en kroegen in Ischgl vind je Appartementen Maximilian. Hier kun je kruipend naar huis dus! Binnen enkele minuten lopen ben je 's morgens ook bij de skilift. 's Middags is het zien en gezien worden in het gezellige en trendy Ischgl met goede après-ski en leuke restaurants.

  Let op: zowel het appartement als de 2-persoonskamer zijn gelegen in het souterain.


  lees meer over Appartementen Maximilian

  Ischgl
  Het autovrije dorp Ischgl is met recht één van de populairste skidorpen in Oostenrijk te noemen. Hier is het namelijk altijd feest! Trendy après-skibars zoals Kuhstall, Schatzi en Niki’s Stadl, Fire + Ice, disco's en nachtclubs maken Ischgl tot het `Ibiza van de Alpen’. Jaarlijks wordt hier de opening van het skiseizoen ingeluid met een Top of the Mountains concert met de beste artiesten.

  Naast de goed georganiseerde feesten en de bruisende après-ski valt er natuurlijk ook genoeg te beleven op en rondom de pistes van de Silvretta Skiregion. Met de snelle cabinebaan vanuit Ischgl ben je in no time op de Idalp op 2320 meter. Daarnaast zijn er nog veel andere vette activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de schijnbaar eindeloze rodelafdaling tot midden in het dorp of een met fakkels verlichte skishow. This is the place to be!