Pension Garni Ratinkon

  Ischgl

  Algemeen

  In Pension Garni Rätikon zit je lekker centraal; in het centrum van Ischgl en met de skilift op slechts 200 meter. Zo ben je 's morgens dus zo op pad naar die vers geprepareerde pistes. Ben je na al dat (après-)skiën toe aan wat ontspanning? Relax dan even lekker in het Turks stoombad en de sauna. Zo sta je de volgende dag weer helemaal fit bovenaan je eerste afdaling.
  lees meer over Pension Garni Rätinkon

  Ischgl
  Het autovrije dorp Ischgl is met recht één van de populairste skidorpen in Oostenrijk te noemen. Hier is het namelijk altijd feest! Trendy après-skibars zoals Kuhstall, Schatzi en Niki’s Stadl, Fire + Ice, disco's en nachtclubs maken Ischgl tot het `Ibiza van de Alpen’. Jaarlijks wordt hier de opening van het skiseizoen ingeluid met een Top of the Mountains concert met de beste artiesten.

  Naast de goed georganiseerde feesten en de bruisende après-ski valt er natuurlijk ook genoeg te beleven op en rondom de pistes van de Silvretta Skiregion. Met de snelle cabinebaan vanuit Ischgl ben je in no time op de Idalp op 2320 meter. Daarnaast zijn er nog veel andere vette activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de schijnbaar eindeloze rodelafdaling tot midden in het dorp of een met fakkels verlichte skishow. This is the place to be!