Hotel Alpenblick

  • 1
  • 2
  • 3

Hinterglemm

Algemeen

Op slechts 100 meter van het centrum van het gezellige Hinterglemm vind je Hotel Alpenblick. De lift ligt op loopafstand en met een beetje geluk kun je met een goed pak sneeuw bijna tot aan de voordeur van het hotel terugskiën. Daarna kun je proosten in een van de gezellige après-ski bars in het dorp. Toe aan een beetje ontspanning? Dan kun je ook terecht in het wellness gedeelte van het hotel. Zo sta je weer fit in de kroeg!
lees meer over Hotel Alpenblick

Hinterglemm
Hinterglemm behoeft bij veel Nederlandse wintersporters geen introductie meer. Dit altijd gezellige dorp deelt, samen met het naastgelegen Saalbach, de reputatie van één van de beste après-skibestemmingen van Oostenrijk! Als je ’s middags van de piste komt, kun je je direct aansluiten bij de après-ski. Zodra de berghutten leeglopen, stromen de barretjes in het centrum alweer vol. Veel Nederlanders hebben hier het motto: slapen-eten-feesten, dus dat zit wel goed. Sluit je aan bij de polonaise en proost!

Husk App
Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de App Store of Google Play Store en mis niets!