Hotel Gamshag

  Hinterglemm

  Algemeen

  Midden in het autovrije centrum van Hinterglemm vind je het gastvrije Hotel Gamshag, de ideale locatie voor een weekje skiën én après-skiën. De skilift is slechts 100 meter verwijderd van het hotel, zodat jij ’s ochtends als één van de eersten op de piste staat! De kamers van het hotel zijn ruim, modern en comfortabel. Na een heerlijke dag op de piste kun je ontspannen in de wellnessruimte voordat je de kroeg in rolt.
  lees meer over Hotel Gamshag

  Hinterglemm
  Hinterglemm behoeft bij veel Nederlandse wintersporters geen introductie meer. Dit altijd gezellige dorp deelt, samen met het naastgelegen Saalbach, de reputatie van één van de beste après-skibestemmingen van Oostenrijk! Als je ’s middags van de piste komt, kun je je direct aansluiten bij de après-ski. Zodra de berghutten leeglopen, stromen de barretjes in het centrum alweer vol. Veel Nederlanders hebben hier het motto: slapen-eten-feesten, dus dat zit wel goed. Sluit je aan bij de polonaise en proost!

  Husk App
  Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de App Store of Google Play Store en mis niets!