Hotel Hubertushof

  Hinterglemm

  Algemeen

  Op nog geen 100 meter van het bruisende centrum van Hinterglemm, vind je Hotel Hubertushof. De lift ligt direct naast het hotel, dus je hebt geen excuus meer om niet als eerste door die verse poeder te racen 's ochtends. Zin om wat te relaxen? In de sauna, het kruidenstoombad of de infraroodcabine kun je weer helemaal bijkomen van een vermoeiende dag in de bergen. En je bent meteen weer fit voor de après-ski, want die kan in Hinterglemm nogal eens tot in de late uurtjes doorgaan.
  lees meer over Hotel Hubertushof

  Hinterglemm
  Hinterglemm behoeft bij veel Nederlandse wintersporters geen introductie meer. Dit altijd gezellige dorp deelt, samen met het naastgelegen Saalbach, de reputatie van één van de beste après-skibestemmingen van Oostenrijk! Als je ’s middags van de piste komt, kun je je direct aansluiten bij de après-ski. Zodra de berghutten leeglopen, stromen de barretjes in het centrum alweer vol. Veel Nederlanders hebben hier het motto: slapen-eten-feesten, dus dat zit wel goed. Sluit je aan bij de polonaise en proost!

  Husk App
  Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de App Store of Google Play Store en mis niets!