Landhaus Hubertus

  Hinterglemm

  Algemeen

  1. Après ski informatie

   In Hinterglemm zijn er ruim 40 barretjes, hutjes, pubs en discotheken te vinden. Hierdoor wordt Hinterglemm gezien als één van de leukste en grootste après-ski bestemmingen van Oostenrijk.

   De Goaßstal: Na een dagje skiën, kun je hier compleet uit je dak gaan. De Goasstal is drie keer verkozen tot de meest populaire après-ski bar van de Alpen! Je kunt zowel binnen als buiten staan, en zoals de naam al doet vermoeden, moet je er niet raar van op kijken als je ineens tussen de geiten staat te dansen!

   VIP-bar: In de VIP-bar is het altijd druk. Of het nou meezingen is met de Nederlandse knalhits of dansen op de après-ski muziek, hier is het altijd gezellig.

   Après Ski Paleis: In het centrum van Hinterglemm vind je het Après Ski Paleis; het feestcafé van Hinterglemm, waar onder anderen Wolter Kroes en de Lawineboys er een top feestje van maken!

   Bigfoot Bar: Warm op of koel juist af met een drankje in de Bigfoot Bar. Geniet van de winterzon en de beats van de DJ in de open lucht op de piste!

   Der Schwarzacher: Coole muziek, heerlijke drankjes en altijd een goede sfeer bij Der Schwarzacher. Dans buiten op de tafels en banken terwijl je over de pistes uitkijkt!