Pension Bohmerwald

  • 1
  • 2
  • 3

Hinterglemm

Algemeen

Vanuit Pension Böhmerwald krijg je best of both worlds, zowel Hinterglemm als Saalbach liggen dichtbij en zullen jouw skiweek onvergetelijk maken. Vanuit dit gezellige, schone en nette pension is het twee keer vallen naar de skilift die aansluit op het hele skigebied.Iede ochtend wacht er een ontbijtje op je, zodat je de dag goed kan beginnen. Nadat je je hebt uitgeleefd in het Skicircus skigebied kom je weer op temperatuur in de sauna of in de après-ski!
lees meer over Pension Böhmerwald

Hinterglemm
Hinterglemm behoeft bij veel Nederlandse wintersporters geen introductie meer. Dit altijd gezellige dorp deelt, samen met het naastgelegen Saalbach, de reputatie van één van de beste après-skibestemmingen van Oostenrijk! Als je ’s middags van de piste komt, kun je je direct aansluiten bij de après-ski. Zodra de berghutten leeglopen, stromen de barretjes in het centrum alweer vol. Veel Nederlanders hebben hier het motto: slapen-eten-feesten, dus dat zit wel goed. Sluit je aan bij de polonaise en proost!

Husk App
Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de App Store of Google Play Store en mis niets!