Annexe Residence Kristall

  Saalbach

  Algemeen

  Annexe Residence Kristall ligt in het centrum van Saalbach en op slechts 50 meter van de skilift. Dus na het ontbijt gooi je je ski’s over de schouder en je sportieve dag kan beginnen. Voor dat ontbijt kun je trouwens de verse broodjes al een dag van te voren bestellen. Hoef je ze 's ochtends alleen nog maar even op te halen bij de receptie. Dat is nog eens een goed begin van de dag! 's Avonds sluit je je zo aan bij de altijd gezellige après-ski in Saalbach, en door de gunstige ligging ben je ook binnen 2 minuten weer thuis. Ideaal!
  lees meer over Annexe Residence Kristall

  Saalbach
  Van Saalbach had je vast al eens gehoord. En terecht! Hier kom je namelijk niet alleen voor het pisteplezier, de après-ski is minstens zo belangrijk. Daar houden we van bij Husk! Aan après-ski mogelijkheden is er dan ook geen gebrek. Van berghutten tot kleine barretjes in het centrum, het aanbod is overweldigend. Het gezellige Saalbach staat erom bekend dat er prima gefeest kan worden. Vanaf een uur of vier ’s middags lopen de bars vol en de laatste feestganger zal pas in de late uurtjes weer huiswaarts gaan.

  Uiteraard is het niet alleen feesten wat de klok slaat. Geregeld worden er diverse festiviteiten georganiseerd. Een bezoek aan het casino kan ’s avonds voor een leuke afwisseling zorgen. Of maak een afdaling op één van de rodelbanen in de buurt. Hier is altijd wat te beleven!

  Husk App
  Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de App Store of Google Play Store en mis niets!