Hotel-Pension Schattberg

  Saalbach

  Algemeen

  In Hotel-Pension Schattberg heb je alles binnen handbereik. Zo vind je op circa 100 meter de lift en piste al. Ideaal, want dan kun je direct na een lekker ontbijtje de piste op. Na een lange dag op de piste kun je in de eigen après-skibar even bijkomen. Daarnaast mag je ook gratis gebruikmaken van de sauna en Turks stoombad. 's Avonds kun je dineren in Schattberg of in het centrum van Saalbach, aan jou de keus!
  lees meer over Hotel-Pension Schattberg

  Saalbach
  Van Saalbach had je vast al eens gehoord. En terecht! Hier kom je namelijk niet alleen voor het pisteplezier, de après-ski is minstens zo belangrijk. Daar houden we van bij Husk! Aan après-ski mogelijkheden is er dan ook geen gebrek. Van berghutten tot kleine barretjes in het centrum, het aanbod is overweldigend. Het gezellige Saalbach staat erom bekend dat er prima gefeest kan worden. Vanaf een uur of vier ’s middags lopen de bars vol en de laatste feestganger zal pas in de late uurtjes weer huiswaarts gaan.

  Uiteraard is het niet alleen feesten wat de klok slaat. Geregeld worden er diverse festiviteiten georganiseerd. Een bezoek aan het casino kan ’s avonds voor een leuke afwisseling zorgen. Of maak een afdaling op één van de rodelbanen in de buurt. Hier is altijd wat te beleven!

  Husk App
  Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de App Store of Google Play Store en mis niets!