Pension Gabi

  • 1
  • 2
  • 3

Saalbach

Algemeen

Op een rustige locatie in Saalbach vind je het knusse Pension Gabi. De skilift ligt op 1 kilometer afstand, maar de skibus die je hier in een paar minuten naartoe brengt, stop op nog geen 100 meter van het pension. Het gezellige  centrum van Saalbach, waar je veel leuke restaurants, winkels en bars vind, ligt op 800 meter afstand. In dit pension staat ’s ochtends een fijn ontbijt voor je klaar en ’s avonds slenter je op je gemak door het centrum op zoek naar een goede kroeg. Zin in wat ontspanning? In de sauna of infraroodcabine is het na een dag op de piste even lekker opwarmen en relaxen.
lees meer over Pension Gabi

Saalbach
Van Saalbach had je vast al eens gehoord. En terecht! Hier kom je namelijk niet alleen voor het pisteplezier, de après-ski is minstens zo belangrijk. Daar houden we van bij Husk! Aan après-ski mogelijkheden is er dan ook geen gebrek. Van berghutten tot kleine barretjes in het centrum, het aanbod is overweldigend. Het gezellige Saalbach staat erom bekend dat er prima gefeest kan worden. Vanaf een uur of vier ’s middags lopen de bars vol en de laatste feestganger zal pas in de late uurtjes weer huiswaarts gaan.

Uiteraard is het niet alleen feesten wat de klok slaat. Geregeld worden er diverse festiviteiten georganiseerd. Een bezoek aan het casino kan ’s avonds voor een leuke afwisseling zorgen. Of maak een afdaling op één van de rodelbanen in de buurt. Hier is altijd wat te beleven!

Husk App
Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de App Store of Google Play Store en mis niets!