Pension Schattbergstube

  Saalbach

  Algemeen

  Pension Schattbergstube is een traditioneel ingericht pension midden in het centrum van Saalbach. Na het ontbijt loop je zo naar de lift om het mooie, veelzijdige skigebied van Saalbach-Hinterglemm-Fieberbrunn te ontdekken. Na een lange dag op de piste kun je in de eigen après-skibar even bijkomen of in één van de bars in de buurt.
  lees meer over Pension Schattbergstube

  Saalbach
  Van Saalbach had je vast al eens gehoord. En terecht! Hier kom je namelijk niet alleen voor het pisteplezier, de après-ski is minstens zo belangrijk. Daar houden we van bij Husk! Aan après-ski mogelijkheden is er dan ook geen gebrek. Van berghutten tot kleine barretjes in het centrum, het aanbod is overweldigend. Het gezellige Saalbach staat erom bekend dat er prima gefeest kan worden. Vanaf een uur of vier ’s middags lopen de bars vol en de laatste feestganger zal pas in de late uurtjes weer huiswaarts gaan.

  Uiteraard is het niet alleen feesten wat de klok slaat. Geregeld worden er diverse festiviteiten georganiseerd. Een bezoek aan het casino kan ’s avonds voor een leuke afwisseling zorgen. Of maak een afdaling op één van de rodelbanen in de buurt. Hier is altijd wat te beleven!

  Husk App
  Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de App Store of Google Play Store en mis niets!