Hotel Bichlingerhof

  • 1
  • 2
  • 3

Westendorf

Algemeen

Het gezellige Hotel Bichlingerhof ligt net buiten het centrum van Westendorf en staat bekend om zijn gemütlichkeit en goede keuken. Nadat jij je hebt uitgesloofd op de piste duik jij het centrum in om een feestje te bouwen in een van de après-ski cafés van Westendorf. Een avondje geen zin om de deur uit te gaan? Met een restaurant, bar en wellnesscenter in je hotel hoeft dit ook helemaal niet.
lees meer over Hotel Bichlingerhof

Westendorf
Westendorf is al een tijdje een superpopulaire wintersportbestemming onder Nederlanders. Het dorp heeft leuke bars en restaurants en een supergezellige après-ski met regelmatig top optredens van Nederlandse artiesten die het dak eraf feesten! Al vroeg in de middag kun je op verschillende plaatsen in en op de bar terecht!

Vanuit Westendorf kun je alle kanten op. De Alpenrosenbahn brengt je direct naar Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental en de gondelbaan sluit aan op het skigebied Kitzbühel/Kirchberg. Of je nu meer van de makkelijke brede hellingen bent of van de zware afdalingen, het is hier allemaal mogelijk. Ook als je er echt geen genoeg van kunt krijgen, is het mogelijk om 's avonds nog een afdaling te pakken op een verlichte piste in het midden van het dorp!

Husk App
Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de App Store of Google Play Store en mis niets!