Hotel Fleidingerhof

  Westendorf

  Algemeen

  Hotel Fleidingerhof is een populair hotel met een gezellige sfeer en een uitstekende ligging in Westendorf. Het hotel heeft comfortabele kamers met een zonnig balkon. Het centrum, de skibushalte en de piste zijn dichtbij. In de gezellige bar/restaurant van het hotel kun je lekker eten en daarna kun je gelijk door naar de après-ski om de hoek!

  lees meer over Hotel Fleidingerhof

  Westendorf
  Westendorf is al een tijdje een superpopulaire wintersportbestemming onder Nederlanders. Het dorp heeft leuke bars en restaurants en een supergezellige après-ski met regelmatig top optredens van Nederlandse artiesten die het dak eraf feesten! Al vroeg in de middag kun je op verschillende plaatsen in en op de bar terecht!

  Vanuit Westendorf kun je alle kanten op. De Alpenrosenbahn brengt je direct naar Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental en de gondelbaan sluit aan op het skigebied Kitzbühel/Kirchberg. Of je nu meer van de makkelijke brede hellingen bent of van de zware afdalingen, het is hier allemaal mogelijk. Ook als je er echt geen genoeg van kunt krijgen, is het mogelijk om 's avonds nog een afdaling te pakken op een verlichte piste in het midden van het dorp!

  Husk App
  Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de App Store of Google Play Store en mis niets!