Pension Austria

  Kaprun

  Algemeen

  In Pension Austria in Kaprun voel je je gelijk thuis dankzij de huiselijke sfeer en het vriendelijke personeel dat er alles aan doet om het jou naar je zin te maken. Neem de skibus naar de skilift van Kaprun of Zell am See voor een heerlijk lange dag in de sneeuw. Aan het einde van de dag duik jij de sauna in om even lekker te ontspannen voordat je het gezellige centrum van Kaprun op zijn kop gaat zetten.
  lees meer over Pension Austria

  Kaprun
  Kaprun is de altijd gezellige buurman van Zell am See, in het skigebied Zell am See-Kaprun. Na een dag uitleven op de pistes kun je hier perfect après-skiën. Er zijn vele après-skibars, waaronder Kitsch und Bitter en de Baum Bar waar het altijd 'los geht'! Naast een kroegentocht kun je in Kaprun ook wat actiefs doen na het skiën. Ga bijvoorbeeld eens een avondje rodelen.

  Doe je het liever wat relaxter aan? Dan moet je zeker eens naar de Tauern Spa. Dit indrukwekkende mega wellnesscenter ligt tussen Zell am See en Kaprun in, en biedt je genoeg binnen- en buitenbaden, sauna's, kruiden- en stoombaden om je een hele dag te vermaken!

  Husk App
  Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de App Store of Google Play Store en mis niets!