App. Tirolerheim

  • 1
  • 2
  • 3

Zell am See

Algemeen

Wil jij deze wintersportvakantie niet te ver weg van het gezellige centrum van Zell am See zitten? Kies dan voor Appartementen Tirolerheim. De comfortabele appartementen liggen dicht bij de bushalte die je naar de piste brengt.  Bij veel sneeuw heb je de bus terug niet nodig en kun je tot aan de deur terug skiën. Ideaal!
lees meer over Appartementen Tirolerheim

Zell am See
Zell am See is een top bestemming in Oostenrijk! Het is een autovrij dorp waar het altijd gezellig is, zowel op als buiten de piste. Je vindt er leuke winkels en terrassen met uitzicht over het meer. Ook voor de après-ski zit je hier goed, het dorp telt meer dan twintig cafés en drie discotheken. Vooral in de populaire discotheek de Crazy Daisy is het vaak tot in de late uurtjes feest!

Heb je flink doorgehaald en is het tijd voor wat ontspanning? Dan kun je terecht in het openbare zwembad of ligt er tussen Zell am See en Kaprun een super wellnesscenter; de Tauern Spa. Hier kun je weer even helemaal bijtanken, zodat je 's avonds weer fris op pad kunt!

Husk App
Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de
 App Store of Google Play Store en mis niets!