Dahoam by Sarina Hotel & Suites

  Zell am See

  Algemeen

  In Dahoam by Sarina Hotel & Suites (voorheen Hotel Bernhofer) zit je goed! Je vindt het gezellige centrum van Schüttdorf al op 200 meter en de skiliften zijn ook maar 10 minuten lopen. 's Middags kun je een drankje doen op een van de gezellige terrasjes in Schüttdorf of je pakt de bus voor de echte après-ski in Zell am See. Even geen zin in de drukte? Pak dan even je rust in de heerlijke sauna. Fijne wintersport!
  lees meer over Dahoam by Sarina Hotel & Suites

  Zell am See
  Zell am See is een top bestemming in Oostenrijk! Het is een autovrij dorp waar het altijd gezellig is, zowel op als buiten de piste. Je vindt er leuke winkels en terrassen met uitzicht over het meer. Ook voor de après-ski zit je hier goed, het dorp telt meer dan twintig cafés en drie discotheken. Vooral in de populaire discotheek de Crazy Daisy is het vaak tot in de late uurtjes feest!

  Heb je flink doorgehaald en is het tijd voor wat ontspanning? Dan kun je terecht in het openbare zwembad of ligt er tussen Zell am See en Kaprun een super wellnesscenter; de Tauern Spa. Hier kun je weer even helemaal bijtanken, zodat je 's avonds weer fris op pad kunt!

  Husk App
  Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de
   App Store of Google Play Store en mis niets!