Dahoam by Sarina Hotel & Suites

  Zell am See

  Algemeen

  1. Après ski informatie

   Echte Oostenrijkse après-ski, daarvoor ga je naar Zell am See. Tussen 4 uur ‘s middags en 8 uur ‘s avonds knalt het dak eraf! Dit dorp beschikt over ongeveer 70  restaurants, 3 discotheken en een heleboel cafés! Elke woensdag is het snowboardnight, hier zijn vele te gekke stunts te zien. Daarbij zijn er nog genoeg andere activiteiten waar je je kunt uitleven buiten het skiën zoals: een rodelbaan, schaatsbaan, klimbaan, sportschool, bioscoop of lekker bijkomen in het zwembad.
   Overdag begint de après-ski bij SchnapsHans Alm en de Breiteck Alm. Deze bars bevinden zich op de piste. Zo kun je tussendoor even bijkomen met een biertje of een glühwein!

   SchnapsHans Alm Bar:
    In deze traditionele hut met groot zonneterras krijg jij jouw schnapps geserveerd door personeel in Lederhosen of Dirndl. Deze bar is zeer geliefd en de sfeer zit er al vroeg in. Vraag jouw favoriete plaatje aan en laat het feest beginnen!

   Crazy Daisy:
    De populairste bar in Zell am See voor studenten! Happy Hour duurt hier van 19.00 tot 22.00 dus ook voor de laatkomers een goedkoop avondje.

   De Diele: Dit is dé discotheek van het dorp! Feesten en dansen tot in de vroege uurtjes? Hier kan het; De Diele is tot 04.00 uur geopend. Voor het stappen kun je hier ook terecht voor een lekkere maaltijd. Het menu is hier helemaal Italiaans.

   Insider Bar:
    Het personeel van de Insider Bar doet er iedere avond alles aan om er iedere avond weer een avond om nooit te vergeten van te maken!

   Andere bars die je niet moet missen zijn: Dorfschenke, de Sunrise bar, The Viva, de IJsbeer voor een echte Hollandse avond en Greens voor de beste cocktails!