Pension Hochwimmer

  • 1
  • 2
  • 3

Zell am See

Algemeen

Wat een plaatje is Pension Hochwimmer toch. Dit comfortabele pension ligt op een kilometer afstand van het centrum van Zell am See en wordt omringd door prachtige natuur. 's Ochtends word je wakker met een mooi uitzicht op de Alpen en een lekker ontbijtje in de ontbijtruimte. De skibus stopt vlakbij om je naar de skilift te brengen. Aan het einde van de dag zoek je een gezellig restaurantje uit in het centrum en proost je op een heerlijke vakantie in één van de bars.
lees meer over Pension Hochwimmer

Zell am See
Zell am See is een top bestemming in Oostenrijk! Het is een autovrij dorp waar het altijd gezellig is, zowel op als buiten de piste. Je vindt er leuke winkels en terrassen met uitzicht over het meer. Ook voor de après-ski zit je hier goed, het dorp telt meer dan twintig cafés en drie discotheken. Vooral in de populaire discotheek de Crazy Daisy is het vaak tot in de late uurtjes feest!

Heb je flink doorgehaald en is het tijd voor wat ontspanning? Dan kun je terecht in het openbare zwembad of ligt er tussen Zell am See en Kaprun een super wellnesscenter; de Tauern Spa. Hier kun je weer even helemaal bijtanken, zodat je 's avonds weer fris op pad kunt!

Husk App
Yes, geen gesjouw meer met kaarten en bestemmingsboekjes, gewoon alle handige informatie en tips bij de hand met de HUSK APP! Download deze onmisbare app nu gratis in de
 App Store of Google Play Store en mis niets!